COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

april 27, 2017

Curaçao Wedding

Buitenland Wedding

Na een paar avondjes brainstormen hadden we de perfecte locatie voor de bruiloft van dit lieve stel op Curacao gevonden: Beachclub Karakter bij Coral Estate!

Bart & Klazina


Nog maar een paar dagen terug van een heerlijke opdracht voor het prachtige vakantiepark Marazul op Curaçao, werd ik gebeld door een lieve vriendin of ik haar fotografe wilde zijn voor haar bruiloft op Curaçao. DAMN, soms heb je van die geluksmomentjes! Ik had me nog zo voorgenomen om daar voorlopig niet meer heen te gaan en eens een ander eiland te gaan bezoeken, maar ja;-)

Bart & Klazina waren nog nooit op het eiland geweest, maar na een paar avondjes brainstormen hadden we de perfecte locatie gevonden: Beachclub Karakter bij Coral Estate! Dat dat geen verkeerde keuze was bleek wel toen we kennismaakten met de nieuwe Wedding Event Manager van Beachclub Karakter Nienke van Dijk. Tot in de puntjes verzorgd en oog voor detail en emotie.


Mijn man Edwin was er uiteraard ook bij deze trip en het was dan ook niet voor niets dat we onze villa op dit resort boekten. En toen liep alles ineens anders. Kort voor vertrek overleed Barts vader onverwacht. Na veel wikken en wegen werd de knoop doorgehakt, weliswaar beleefden zij een rollercoaster periode, maar Bart besloot dat het een onvergetelijke trip moest worden met een lach en een traan.


Allereerst, met zo’n prachtig gezelschap als het gezin en familie van Bart & Klazina was het niet moeilijk om van alle mooie dingen in het leven te genieten en er nog foto’s van te mogen maken ook. Wat het nog leuker maakte, was dat mijn ouders zoals elk jaar, bijna 2 maanden op het eiland verbleven met 2 lieve vrienden Theo & Karla en ook uitgenodigd waren door deze levensgenieters. Omdat die mannen natuurlijk wel wat moesten doen voor dat lekkere biertje wat ze later van Nienke zouden krijgen, werden ze vanzelfsprekend wel ingezet als assistent van de fotograaf overdag. Dat papa af en toe vergat uit beeld te stappen, ach, dat zijn de mooie herinneringen voor later…… 😉


Op 17 februari stonden ze nog voor mijn camera in Hoornaar in NL voor hun wettelijk huwelijk, maar vandaag was het toch echt tijd voor een tropisch tintje. De foto’s die we op Curacao maakten werden uiteraard op de pontjesbrug en in het hart van Willemstad gemaakt. Biertje erbij, zonnetje, airco van parfumerie Penha, en domino. Esaki dushi Korsou!


Na de foto’s en een korte pauze in onze villa was het tijd om de schoentjes uit te schoppen voor wat afkoeling aan de voetjes. Dat jawoord moest tenslotte wel goed voorbereid gebeuren. Cocky, de lieve en ondernemende zus van Bart maar tevens ceremoniespreekster, liet zien dat zij een waar talent bezat. Die neem ik voortaan mee naar het huwelijksreportages in het buitenland;-) !


Het diner was werkelijk uit het boekje:met de blote voeten in het zand met fakkels aan zee. Persoonlijke verhalen -mooie maar ook minder mooie herinneringen die gedeeld mogen worden- ik houd er van!

Wat heb ik, maar ook mijn man genoten van dit gezelschap. Heerlijke kinderen, heerlijke familie, heerlijk eiland!

Willen jullie ook trouwen op Curacao? Dat is echt simpeler dan je denkt! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar met mijn jarenlange ervaring op het eiland kan ik je veel tips geven over de do’s & don’ts, Nienke en haar team zullen daarnaast zorgen dat je een fantastische, intieme trouwdag zult beleven op een sprookjesachtig strand. Enne….ik ga graag mee:-)

 

Trouwen op Curacao | © Debby Elemans Photography 1Trouwen op Curacao | © Debby Elemans Photography 2IMG_1017

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography