COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

november 5, 2016

Destination Wedding Shanley & Maisi

Buitenland Wedding

Een werktafel met een iMac beeldscherm en alleen maar zonovergoten trouwfoto's. Praktisch alle ingrediënten van mijn werkdag vandaag:-) Stanley & Maisi als prachtig destination wedding bruidspaar waar ik de komende tijd mijn instagram account eens lekker mee ga spammen;-)

Destination Wedding Mallorca

Shanley & Maisi


Stel je eens een kacheltje voor, een gure herfstdag en een grote kop thee.


Een werktafel met een iMac beeldscherm en alleen maar zonovergoten trouwfoto’s. Alsof het weer 16 september is. Praktisch alle ingrediënten van mijn werkdag vandaag:-) Ik wil weer terug naar dat heerlijke eiland waar ik stiekem toch wel een beetje mijn hart aan verloren ben! Naar mooie huwelijken, mooie mensen maar vooral veel liefde. Naar leuke collega’s om mee te werken onder de zon.


Want was was het weer leuk met het team van Wedding International onder leiding van Kevin Bleumink: Arian van Panhuis als trouwambtenaar, filmmakers Daan en Rianne van RiDali en Susanne van LeChic Visagie als mijn assistente van die dag.


Shanley & Maisi als prachtig bruidspaar waar ik de komende tijd mijn instagram account eens lekker mee ga spammen;-)


(scroll na de foto’s gerust nog even verder, want de toegevoegde weddingclip die RiDali heeft gemaakt is ook prachtig!

MUAH Mifa Studio

trouwen op Mallorca

[cvm_playlist theme=”default” aspect_ratio=”4×3″ width=”800″ volume=”30″ videos=”11278″]

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography