COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

september 14, 2023

Kaal of niet?

Borstkanker

Lieve allemaal, twee weken geleden kreeg ik mijn eerste zware chemokuur en ik heb me desondanks verrassend goed gevoeld erna. In overleg met de oncoloog had ik -om de bijwerkingen te verminderen- 72 uur gevast rond de eerste kuur, hopelijk heeft dat eraan bijgedragen🤞🏻 

Mijn bloedwaarden waren gelukkig ook goed genoeg voor deze tweede kuur vandaag. Wat een andere wereld is er inmiddels voor ons open gegaan de afgelopen twee weken. Intakes voor radiotherapie, bloedonderzoeken, diëtiste, oncologische fysio, hartonderzoeken, epospuiten, ik kan er nu ook over meepraten🤟🏻

Vanmiddag zal ook mijn haar eraf gaan, het valt nu hard uit en ik wil graag de controle houden. Ik sta voor de keuze hoe ik hiermee om wil gaan – ga ik voor kaal of kies ik voor mutsjes of pruikjes? Het is een persoonlijke beslissing die ik nog moet nemen. 

Wat ik wel weet, is dat ik erop vertrouw dat ook dat weer bij me zal gaan passen. Mijn uiterlijke verschijning bepaalt tenslotte niet helemaal wie ik ben, maar ga er gerust vanuit dat ik een opstandige dag heb als ik een paarse pruik op heb😬

Terwijl ik deze volgende stap zet naar echt zichtbaar ziek zijn, wil ik toch anderen in dezelfde situatie inspireren en aanmoedigen. In welke vorm dat zal zijn weet ik nog niet, maar laten we elkaar blijven steunen, elkaar positiviteit, kracht en liefde sturen.

Dank jullie wel voor jullie voortdurende steun en aanmoedigingen. Ik waardeer elk berichtje, elk hartje en elke opbeurende reactie zo enorm. Blijf alsjeblieft bij me tijdens deze reis, want jullie zijn een essentieel onderdeel van mijn herstel🙏❤️

kaal of niet

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography