COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

Oh jee....jullie datum is niet meer beschikbaar

Geen nood, ik heb een prima alternatief!

Regelmatig krijg ik dubbele aanvragen voor trouwreportages. Vaak krijg ik dan de vraag of ik een andere fotograaf ken die dezelfde stijl hanteert. Kijk en dat is wel even een dingetje. Niemand is hetzelfde, de stijl is net even anders, de werkwijze verschilt en de pakketten zijn anders samengesteld. Inmiddels kan ik zeggen dat ik een aantal collega fotografen heb gevonden waar ik heel fijn mee samenwerk: zij fotograferen op dezelfde wijze als ik, spelen op dezelfde manier met licht en hebben ook oog voor detail.

1 van de fotografen uit ons team komt jullie dag fotograferen, maar alles er omheen blijf ik zelf doen.

Op deze wijze kan ik mooie pakketten aanbieden met dezelfde stijl en nabewerking.

Deze tarieven liggen lager (joehoe) omdat je mij niet zelf als fotograaf hebt maar een vervanger, wel verzorg ik de intake, nabewerking en album etc.

Kom gerust eens vrijblijvend langs, dan hebben we het over de mogelijkheden!

WAT WIJ AANBIEDEN

4 UUR

1495 euro

|

ca 200 foto's
mini album 15x20 cm
persoonlijke gallery

8 UUR

1895 euro

|

ca 400 foto's
luxe trouwalbum 30x20 cm
met 20 blz en luxe bewaarbox
persoonlijke gallery

12 UUR

2195 euro

|

ca 600 foto's
luxe trouwalbum 30x20
met 30 blz en luxe bewaarbox
persoonlijke gallery

ONS TEAM

01
Cindy | Mooier Fotografie

Freelance fotograaf

CINDY

Cindy is een gepassioneerde en vrolijke fotografe, getrouwd met haar grote liefde Bas en trotse mama van Denn en Bo. Cindy woont in Dordrecht.

Haar stijl is te omschrijven als licht, fris en met een zacht romantisch tintje. Cindy heeft een superoog voor sfeer en het vastleggen van details.

Zij is een echte levensgenieter, gezelligheid een drankje en lekker eten: voor Cindy de ideale combinatie. Haar motto: wacht niet op een mooie dag, maar maak er zelf één!

02
Maureen

Freelance fotograaf

Maureen

Beelden vertellen een verhaal en dat verhaal raakt je. Bruidsfotografie is een vak, een beleving, het vastleggen van een bijzonder moment in het leven. Een bijzondere dag waarbij de liefde tussen twee mensen gevierd wordt samen met familie en vrienden. Als je gaat trouwen zal deze dag je overspoelen met lieve, mooie, grappige bijzondere momenten van iedereen die deze dag samen met jullie viert.

Ken je dat gevoel dat je midden in de menigte staat bij een concert en de eerste noten worden gespeeld en je krijgt kippenvel? Exact die impact, wil Maureen bereiken met haar bruidsfotografie! Zodat je later als je de trouwfoto’s terug ziet, daadwerkelijk terug gaat naar dat bijzondere moment op jullie trouwdag, het haast weer voelt.

03

Freelance fotograaf

NELINE

Neline is woonachtig in Sliedrecht samen met haar man en kat Simba. Vanuit hier reist zij heel het land door voor de leukste reportages! In 2014 heeft zij haar opleiding fotografie afgerond.

Zij fotografeert graag momenten die voor mensen belangrijk zijn. De liefde tussen twee mensen, het pure van een newborn of een mooi gezin. Het zijn prachtige momenten die je voor het leven vastlegt. Zij houdt van de variëteit tussen de opdrachten en mensen. De ene dag fotografeert zij op een bruiloft en de volgende dag heeft zij een baby in je armen van een aantal dagen oud, dit geeft haar een ontzettende positieve energie.

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography