Chat with us, powered by LiveChat
   COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

   Oh jee....jullie datum is niet meer beschikbaar

   Geen nood, ik heb een prima alternatief!

   Regelmatig krijg ik dubbele aanvragen voor trouwreportages. Vaak krijg ik dan de vraag of ik een andere fotograaf ken die dezelfde stijl hanteert. Kijk en dat is wel even een dingetje. Niemand is hetzelfde, de stijl is net even anders, de werkwijze verschilt en de pakketten zijn anders samengesteld. Inmiddels kan ik zeggen dat ik een aantal collega fotografen heb gevonden waar ik heel fijn mee samenwerk: zij fotograferen op dezelfde wijze als ik, spelen op dezelfde manier met licht en hebben ook oog voor detail.

   1 van de fotografen uit ons team komt jullie dag fotograferen, maar alles er omheen blijf ik zelf doen.

   Op deze wijze kan ik mooie pakketten aanbieden met dezelfde stijl en nabewerking.

   Deze tarieven liggen lager (joehoe) omdat je mij niet zelf als fotograaf hebt maar een vervanger, wel verzorg ik de intake, nabewerking en album etc.

   Kom gerust eens vrijblijvend langs, dan hebben we het over de mogelijkheden!

   WAT WIJ AANBIEDEN

   4 UUR

   1095 euro

   |

   ca 200 foto's
   mini album 15x20 cm
   persoonlijke gallery

   8 UUR

   1395 euro

   |

   ca 400 foto's
   luxe trouwalbum 30x20 cm
   met 20 blz en luxe bewaarbox
   persoonlijke gallery

   12 UUR

   1695 euro

   |

   ca 600 foto's
   luxe trouwalbum 30x20
   met 30 blz en luxe bewaarbox
   persoonlijke gallery

   ONS TEAM

   01

   Freelance fotograaf

   CINDY VAN DER HEIDEN

   Cindy is een gepassioneerde en vrolijke fotografe, getrouwd met haar grote liefde Bas en trotse mama van Denn en Bo. Cindy woont in Dordrecht.

   Haar stijl is te omschrijven als licht, fris en met een zacht romantisch tintje. Cindy heeft een superoog voor sfeer en het vastleggen van details.

   Zij is een echte levensgenieter, gezelligheid een drankje en lekker eten: voor Cindy de ideale combinatie. Haar motto: wacht niet op een mooie dag, maar maak er zelf één!

   02

   Freelance fotograaf

   VINCENT BIERENS

   Vincent is een geboren Rotterdammer en sinds een aantal jaren woonachtig in Vlaardingen. Fotografie heeft altijd al zijn aandacht gehad, maar een aantal jaren gelegen heeft hij de sprong in het diepe gewaagd en is hij voor zichzelf begonnen als bruidsfotograaf.

   Jullie bruiloft, de mooiste dag van jullie leven. Een dag vol met emotionele momenten. Een lach, een traan en hilarische momenten. Deze momenten worden graag door Vincent vastgelegd!

   03

   Freelance fotograaf

   NELINE VAN DEN BOS

   Neline is woonachtig in Sliedrecht samen met haar man en kat Simba. Vanuit hier reist zij heel het land door voor de leukste reportages! In 2014 heeft zij haar opleiding fotografie afgerond.

   Zij fotografeert graag momenten die voor mensen belangrijk zijn. De liefde tussen twee mensen, het pure van een newborn of een mooi gezin. Het zijn prachtige momenten die je voor het leven vastlegt. Zij houdt van de variëteit tussen de opdrachten en mensen. De ene dag fotografeert zij op een bruiloft en de volgende dag heeft zij een baby in je armen van een aantal dagen oud, dit geeft haar een ontzettende positieve energie.

   LOOKBOOK
   error: © Debby Elemans Photography