COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

september 17, 2023

Kwetsbaarheid

Borstkanker

Soms zijn er momenten in het leven waarbij we geconfronteerd worden met uitdagingen waarvan we nooit hadden gedacht dat we ze zouden moeten trotseren🥺

Met dit bericht wil ik anderen (en mezelf😉) aanmoedigen om trouw te blijven aan zichzelf, om vooruit te blijven gaan en om te onthouden dat schoonheid niet wordt bepaald door wat er op ons hoofd groeit. Het gaat om de kracht, veerkracht en liefde die van binnen zit. 

Op voorhand had ik me voorgenomen om mijn kale hoofd nooit online te delen, omdat ik er over tien jaar (🤞🏻) misschien geen behoefte aan zou hebben om het nog eens terug te zien. Ik wilde het eigenlijk privé houden, als een soort bescherming voor mezelf.

Maar naarmate ik deze reis doorsta, ben ik nog meer gaan inzien dat kwetsbaarheid ook zo enorm krachtig kan zijn. Want er is natuurlijk die enorme angst om dood te gaan, maar ook hoop, kracht en er zijn lieve mensen om me heen die me blijven herinneren aan mijn ware essentie. 

Met deze foto wil ik dan ook een boodschap van moed delen, niet alleen voor degenen die door een vergelijkbare situatie gaan, maar voor iedereen die zich wel eens onzeker of angstig voelt. Weet dat je niet alleen bent en dat er altijd lieve schatten en beschermengels om je heen zijn die van je houden en je steunen🪶🙏🏻

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography