COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

juli 25, 2020

Boudoir Testimonial

Boudoir

Wij kunnen ons voorstellen dat het boeken van een boudoirshoot erg spannend is en dat je daar eerst heel veel informatie over wilt opvragen. Anneliese deed het anders: zij dacht niet lang na en boekte gewoon. Dat dat een uitstekende keuze is gebleken blijkt wel uit haar review! Daar zijn wij natuurlijk ook weer heel blij mee:-)
boudoirshoot

Ik zit nu nog met een glimlach thuis, wat was dit een ontzettende gave ervaring. Het was gewoon moeilijk om thuis niks te vertellen, gelukkig nam hij de smoes proefkapsel voor de bruiloft aan. Want m’n make up en haar zat natuurlijk ook echt weer fantastisch.

Het was voor mij een last-minute besluit en heb even getwijfeld omdat ik ook veel al geld kwijt ben aan de bruiloft, maar nu ik het heb gedaan zijn er zoveel redenen om dit te doen:

  • je hebt een blijvende herinnering van een ontzettende leuke dag waarin jij helemaal centraal staat
  • je zelfvertrouwen krijgt een enorme boos en ik keek echt met verbazing naar de foto resultaten hoe sexy en classy ik eruit zag. Ook de dingen welke je niet mooi vindt aan jezelf, laat Debby de schoonheid van inzien
  • de werkwijze van Debby is ook zo fijn. Eerst op je gemak stellen met een lekker praatje en drankje. Tussendoor foto’s laten zien, goede instructies voor de poses of welk setje je bij welke achtergrond het beste kunt gebruiken. En dat samen met het haar en make-up van Anouk is echt een garantie voor top foto’s. Zelfs als je dit nog nooit heb gedaan. 

Ja ik ga dit zeker nog een keer doen! Helemaal nu ik een kortingskaart heb gekregen.

Bedankt lieve Anouk en Debby voor de geweldige ervaring! Jullie zijn 2 toppers! Ik kan niet wachten totdat ik de foto’s heb!

Liefs,

Anneliese

Visagie & haarstyling by Anouk | Noukstyle

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography