COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

Buitenland

Ik neem per jaar maar een beperkt aantal (buitenlandse) bruiloften aan.

Kom gerust eens gezellig en vrijblijvend langs in de studio voor een kennismakingsgesprek. Met meer dan 400 trouwreportages in zowel binnen- als buitenland, kan ik jullie denk ik wel helpen met het meedenken over de mooie dag. Ook kan ik jullie dan het prachtige trouwalbum laten zien dat bij jullie reportage inbegrepen is.

LIEVE WOORDEN

van levensgenieters

Via onze weddingplanner waren we in contact gekomen met Debby Elemans Photography! Ondertussen stiekem al een beetje gegoogeld op Debby maar dat zag er allemaal veelbelovend uit! En niks bleek minder waar! Een aanwinst voor de mooiste dag uit ons leven! Ze is niet alleen heel goed in haar vak, maar is zoveel meer! We hadden vanaf moment 1 een klik en zelfs de gasten waren onder de indruk van haar kunnen en aanwezigheid! Toen de saxofonist in het Spaanse zonnetje ook nog een mooi nummertje pingelde zag ik zelfs bij Debby een traan. Kortom, een topvrouw met passie voor haar vak!

Jeroen & Sophie

Debby heeft onze trouwdag op Mallorca echt gemaakt! Ze denkt mee en heeft super goede ideeën. Ze neemt alle (tijd) stress van je weg en zorgt voor passende oplossingen. Onze 2 kinderen heeft ze goed opgevangen, verwent en prachtig op de foto gezet (en dat is niet makkelijk ;-). Vrienden die onze trouwfoto's zien zijn overdonderd door het resultaat en tijdens de bruiloft kreeg ik veel complimenten over Debby! Ze is vakkundig en heeft geen aanwijzingen nodig. Eigenlijk merk je niet eens dat ze er is en toch maakt ze prachtige foto's. Wij kunnen jullie haar absoluut aanraden als jullie een stress-loze trouwdag willen met prachtige foto's als eindresultaat.

Robin & Sonja

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography